cazare in predeal neptun

Wiki Article



cazare in predeal xana
Am fost un grup de 4 persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la 10 minute de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Большой дом, для большой компании. Не далеко от Брашова, Синая и Брана. Есть развлечения - бильярд, пинпонг, дартс, бассейн. Очень понравилось, мы отдохнули.

Alfinio Villa ofera cazare in three suite spatioase (45mp) cu dotari la standarde hoteliere top quality de ultima generatie.

Sunt de acord sa primesc mesaje comerciale pe e mail si SMS, in conformitate cu politica Edenred de prelucrare a datelor, putand sa-mi retrag consimtamantul in orice instant.

We stayed for 6 times and there was no advancement on clearing the stairs or access to the slopes. Really overpriced pertaining to all of the ski facilities; absolutely wouldn't recommend Predeal for winter sports activities or go there yet again for skiing (: Predeal is likely to be much better suited for summer time pursuits

mai mult Se accepta plata cu vouchere de vacanta emise pe card. Vila este structurata pe trei nivele, la parter fiind livingul si bucataria, etajul 1 este structurat mai mult in trei camere duble cu baie proprie si balcon, a patra camera ...

Printre facilități se numără smartTV, WiFi, Netflix, aer condiționat, terasă cu priveliște și parcare iar oaspeții se pot bucura de curtea generoasă, unde sunt amenajate un foișor și un grătar.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua facts in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

24725427 oferte despre Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Apartamentele sunt spatioase,cu multe spatii de depozitare,am ales un apartament la parter calatorind cu un bebe,am avut 2 balcoane deci vedere pe ambele parti,una chiar spre partie.

Gazde foarte primitoare si un loc linistit. Casa ofera un spatiu generos unde te poti relaxa cu familia sau prietenii, mansarda este atractia copiilor si a adultilor. Nu iti vine sa pleci de acolo..

Pentru călătorii treatment apreciază un spațiu propriu la sfârșitul zilei, un apartament este căminul best la cazare mai predeal depărtare de casă. Camerele mobilate și facilitățile de bucătărie oferă grupurilor și familiilor flexibilitatea de a se bucura separat de pauze, sau de a plănui în timpul mesei activitățile zilei următoare. Adesea, acestea sunt disponibile atât pe termen scurt, cât și lung.

Multe cazare in predeal queen dintre deviceăți NU acceptă acest mod de plată la cazare. tichete de vacanta residence legislatie despre noi GDPR termeni si conditii Get hold of Destinația:

Report this wiki page